Drošs un radošs

viele bemalte bunte KinderhändeMēs esam dažādi un tas ir tik interesanti!

Vēl interesantāk – ja savu dažādību un radošumu izmantojam un rādām citiem.

Rosīties pašai un rosināt citus, tās ir lietas, kas man šķiet patiesi svarīgas. Tāpēc allaž esmu gatava dalīties savās zināšanās un pieredzē ar citiem, iedrošināt un palīdzēt. Jau gadiem labprāt sadarbojos gan ar skolām (runājot gan ar skolotājiem, gan skolēniem), gan darbojos dažādos ar biznesa sākšanu saistītos projektos – no Ideju Kausa žūrijas līdz nodarbinātības uzsākšanas projektiem.

TriisKuukasViens no maniem mīļākajiem projektiem un nu jau apmeklēšanas vērtiem objektiem ir kafejnīca Trīs kūkas Līgatnē. Tās veidotājus Mareku un Noru pirms dažiem gadiem konsultēju projektā, kas palīdzēja bezdarbniekiem sākt savu biznesu, bet nu jau viņi paši kļuvuši par darba devējiem. Pagaršojiet arī jūs viņu kūkas vai vismaz pakārdiniet sevi ar Trim kūkām Facebookā!

Tālāk var gūt videoieskatu vienā no manām skolotājiem domātajām lekcijām. Tas ir no Sorosa fonda organizēta pasākuma, kura noslēguma noslēgumā (dienas beigās, kad dalībnieki jau bija noguruši un visi laika grafiki pārsniegti) es uzstājos.

2010.gadā pēc manas iniciatīvas augstskolā Turība notika manu publisko lekciju cikls, lūk, mazs ieskats tajā:

question markKā redzat – allaž esmu gatava dalīties un, ja vajadzēs, vēl kādu vērtīgu tēmu apdomāt un ar to par citiem runāt. Meklējiet mani rokā, ja jums ir kāda ideja vai vajadzība!

Leave a comment

Varu palīdzēt!